Loading...
Termékek 2023-04-17T07:35:41+00:00
FUNDILOCK csatornafedlap védelem lopás ellen
OXYS termékek - szagellenes szénszűrők, csatornaszag ellen

Aknafedő alatti szűrő

Az aknafedő alatti szűrők közvetlenül az aknafedő alá kerülnek beszerelésre. A fedő levételét követően elég az akna peremére erősíteni a szűrőt. A gumiból készült tömítő automatikusan leszigeteli a rendszert, így ez nem igényel további szigetelési munkálatokat. Minden szűrő rendelkezik fogantyúval, így ennek segítségével könnyen ráilleszthető az akna peremére. Az aknafedél alatti szűrő az OXYS termékek legnépszerűbb darabja.

Részletek (pdf)
oxys termékek - hüvelyes napelemes szűrő

Hüvelyes kialakítású napelemes szűrő

Az OXYS SOLAR egy innovatív szagmentesítő szűrő, amelyet egy speciális napelemes ventilátorral szeretlünk fel. Így a levegő, szűrő kamrán át történő áramlása megfelelően biztosított. Mivel a szagsemlegesítő szűrő napenergiával működik, így egy teljesen karbantartásmentes, modern és ökológiai termékeket eredményez.

Részletek (pdf)
oxys termékek - szénszálas bioszűrő csatornaszag ellen

Aknafedő alatti bioszűrő

A bioszűrőknél természetes faanyagot használnak a szűrő alapanyagaként, a faanyag a fék gyökeréből származik. Ezt a faanyagot mikrobiológiai és mechanikai eljárásoknak vetik alá, hogy ez által optimizálják az anyag tulajdonságait.

oxys termékek - szénszálas hüvelyes szűrők csatornaszag ellen

Hüvelyes szűrő

A hüvelyes kialakítású szagmentesítő szűrők közvetlenül a szellőzőnyílásokba vannak szerelve. A külső átmérő hozzá van igazítva a PVC csatlakozó idomhoz vagy a négyajakos gumigyűrűhöz. A szűrő közvetlenül a csatlakoztatást követően működésbe lép. A megfelelő kialakítású szűrőtest és a merev konstrukció biztosítja a szűrő stabil helyzetét. Egyedi átmérők esetén az OXYS biztosítani tudja a megfelelő csatlakozó elemeket, amelyek az ügyfél igényeihez vannak igazítva.

Részletek (pdf)
oxys termékek - szénszálas szűrő csatornaszag ellen belő kialakítású

Belső kialakítású hüvelyes szűrő

A belső kialakítású hüvelyes szűrők közvetlenül a szellőzőben van kialakítva. Külső átmérője hozzá van igazítva a szellőző belső átmérőjéhez, ennek köszönhetően belül kiválóan illeszkedik. A szűrő a szellőző tetején van kialakítva és egy speciális gyűrű segítségével van rögzítve. A felszerelése rendkívül könnyű és nem igényeli a meglévő szellőzők lebontását. Az egyedi szellőzőnyílás átmérők esetén az OXYS biztosítani tudja a megfelelő csatlakozó elemeket, amelyek az ügyfél igényeihez vannak igazítva.

Részletek (pdf)
oxys termékek - szénszálas hüvelyes szűrők csatornaszag ellen rozdamentes acélból

Hüvelyes kialakítású szűrő rozsdamentes acélból

A hüvelyes kialakítású szagmentesítő szűrők közvetlenül a szellőző nyílásba van beszerelve vagy egy fém gyűrű segítségével van az aknatestre illesztve. A szűrő közvetlenül az illesztés után már működésbe lép. A megfelelő kialakítású szűrőtest és a merev konstrukció biztosítja a szűrő stabilitását. Az OXYS rozsdamentes acélból készült szűrőket tud biztosítani, amely minden rendszerhez illeszthető az ügyfél igényeinek megfelelően.

oxys termékek - szénszálas szűrő csatornaszag ellen belő kialakítású

Kamrás kialakítású szagmentesítő szűrő

Ezek a szűrők a nagyon magas koncentrációjú csatornaszagok mentesítésében kapnak szerepet. Speciális kialakításuk lehetővé teszik a megfelelő mennyiségű, magas hatásfokú impregnált aktív szén szűrőbetét elhelyezését.
Ajánlatunkban aknára szerelhető és ún. „szabadon álló” szűrők is szerepelnek. A szűrők a gravitációs szellőzési elven működnek, de felszerelhetők speciális elektromos szivattyúval is. Ajánlataink az ügyfelek egyedi igényeihez vannak igazítva. Az OXYS Sp. z o. o. komplex megoldásokat kínál a szűrő felszereléskori H2S koncentráció mérésre, a rendszerek gyártására, a szállításra és az összeszerelésre. Az ügyfelek igényei szerint az elhasznált szűrőbetéteket átvesszük és megsemmisítjük.

oxys szénszálas szűrőrendszerek csatornaszag ellen

Szagmentesítő szűrőrendszerek

Nagyobb átemelőknél és gyűjtőknél, ahol nagyobb mennyiségben és intenzitással jelentkeznek szagok, az OXYS komplex szűrőrendszereket kínál, amelyek a következő tulajdonságokkal bírnak:

  • nagyon könnyű felszerelhetőség (a rendszert használatra készen szállítják a helyszínre)
  • nem használ vizet és vegyszereket
  • kevés áramot használ
  • kompakt felépítésű magas a szag semlegesítési hatásfoka

Küldjön üzenetet

MINDEN LEVÉLRE VÁLASZOLUNK

Az átlagos válaszidő 2 munkaóra, de max. 24 óra alatt minden üzenetre válaszolunk.